Seks in odnosi
Par v zvezi - 1

Kako lahek plen ste?

17.04.2018, 08:15 Se tudi ve sprašujete, kakšno predstavo dobijo moški o vas, medtem ko vas osvajajo? V pomoč vam je lahko nekaj opisov posameznih tipov žensk, ki se šarmerjem zdijo izredno lahek plen. Če se najdete v katerem od opisov, vam pri navezovanju stikov in iskanju tistega pravega svetujemo, da ste še posebej previdne.
ženska v modrčku

Pokaži mi svoje spodnje perilo in povem ti, kdo si!

13.04.2018, 13:34 Ko se boste naslednjič podale v lov za pravim spodnjim perilom, dobro premislite, katero barvo boste izbrale. Barva vašega spodnjega perila naj bi namreč glede na rezultate raziskave neke britanske študije razkrivala podrobnosti o vašem značaju in ljubezenskem življenju. ''Pokaži mi barvo svojega spodnjega perila in povem ti, kdo si,'' bi lahko rekli, čeprav večina žensk tovrstnemu posploševanju ni naklonjena. Vseeno pa se splača preveriti, ali se v rezultatih raziskave vendarle skriva vsaj kanček resnice.
Ana Čertanec

Ana Čertanec: 'Mar ljudje res tako zelo potrebujemo nekoga, da ne znamo več biti sami?'

04.04.2018, 08:55 Svet je poln parov, ki so nesrečni drug z drugim, vendar so kljub temu skupaj. Parov, ki se nenehno prepirajo, a vztrajajo skupaj. Parov, ki ne osrečujejo drug drugega, a kljub temu živijo skupno življenje. Zakaj je temu tako? Je mar bolje biti v slabi zvezi kot pa samski? Mar ljudje res tako zelo potrebujemo nekoga, da ne znamo več biti sami?
Par

7 znakov, da ste našle pravega moškega

27.03.2018, 08:07 Kako prepoznati gospoda Pravega? Kako vedeti, da ne gre le še za eno zvezo, ki vodi v prepad? To v resnici niti ni tako težko, kot ste do sedaj mislile. Obstajaja namreč osem univerzalnih lastnosti, ki jih mora imeti vsak 'pravi' moški.
Jennifer Aniston

Raziskava razkrila: to so leta, v katerih so ženske najbolj srečne

23.03.2018, 12:53 Kdaj so ženske najsrečnejše? Sodeč po nedavni raziskavi se jih večina strinja, da je to v 40. letih, ko so do sebe veliko manj kritične, bolj samozavestne in predvsem bolj zadovoljne s svojim spolnim življenjem.
Par se zabava - 1

8 razlogov, zakaj so ženske boljše od moških

21.03.2018, 07:41 Moški so menda boljši od žensk pri kar nekaj stvareh (na primer, pri vožnji avtomobila). Vsaj tako kažejo številne raziskave, kar pa ne pomeni, da ne obstajajo stvari, pri katerih smo ženske boljše od moških pripadnikov. V nadaljevanju vam jih predstavljamo le nekaj ...
Zaljubljen par

10 znakov, da ste v srečni zvezi

19.03.2018, 15:55 Kako v zvezi ohraniti srečo, je eno najpogostejših vprašanj, ki si jih zastavljajo pari. Nedavna raziskava, ki so jo opravili na spletni strani eHarmony, je pokazala, da so najsrečnejši pari tisti, ki se v svoji zvezi držijo naslednjih desetih pravil ...
Moški in ženska - 1

Česa moški ne bo nikoli priznal?

14.03.2018, 08:08 Katerih svojih strahov moški ne bodo priznali za nič na svetu? So diete, depilacija in zagorela polt le ženske slabosti? Drage dame, razkrivamo vam nekaj šibkih točk naših nečimrnih "mačotov".
Nov lepotni trend

Strokovnjaki trdijo: to je najboljši način, kako vzljubiti svoje telo

13.03.2018, 08:37 Nobena skrivnost ni, da se številne pripadnice nežnejšega spola soočajo s slabo samopodobo. Danes bolj kot kdaj koli prej. Težave imajo s sprejemanjem svojega telesa in prepričane so, da niso dovolj lepe. Obkroženi smo z nerealnimi lepotnimi ideali, rezultat teh pa je pomanjkanje samozavesti in ljubezni do samega sebe. Kljub temu pa obstajajo različni načini, ki nam pomagajo to spremeniti in s pomočjo katerih boste začele bolj ceniti in spoštovati svoje telo.
Samozavestna ženska - 4

Samska pri 30. letih – ponos ali sramota?!

06.03.2018, 14:34 Vse več je mladih žensk, po nekaterih ocenah kar tretjina populacije, ki se odločijo za samsko življenje in ki v njem uživajo. Nekatere imajo za sabo ponesrečene večletne zveze, druge številna kratka razmerja, tretje so doživele hudo razočaranje.
Orgazem

To so razlogi, zakaj toliko žensk ne doživi orgazma!

01.03.2018, 08:02 Medtem, ko se nkatere ženske sprašujejo, zakaj potrebujejo toliko časa, da doživijo orgazem, številne priznavajo, da ga še nikoli niso doživele. Z razliko od moški, ki za doseganje vrhunca ne potrebujejo prav veliko, je žensko telo precej bolj zapleteno. Statistika kaže, da kar 91 odstotkov moških med seksom doživi orgazem, medtem ko je odstotek žensk nekoliko manjši, in sicer 64 odstotkov. Zato so se strokovnjaki odločili ugotoviti, zakaj je temu tako.
Zaljubljen par

Prva stvar, ki bi jo morale narediti po seksu

27.02.2018, 08:56 Verjetno ste tudi ve že slišale, da bi morale pripadnice ženskega spola po spolnem odnosu takoj na stranišče. Pa veste, zakaj?
Ženska v zapeljivem perilu - 3

Moški razkrivajo: to so lastnosti, ki jih mora imeti ženska, da bi se z njo poročili

26.02.2018, 14:04 Ste se kdaj vprašale, katere so tiste lastnosti, ki jih večina moških išče pri svoji bodoči ženi? V raziskavi, ki je potekala na spletni strani Ask Reddit, so morali moški razkriti lastnosti, ki jih mora po njihovem mnenju imeti pripadnica nežnejšega spola, da bi se nekoč z njo poročili. Njihovi odgovori vas bodo presenetili!
varanje

To je oseba, s katero bi večina prevarala svojo boljšo polovico

22.02.2018, 07:43 Vsi poznamo pregovor, da je sosedova trava bolj zelena, zato nas ne preseneča, da so prav sosedje tudi najbolj pogosta izbira za skok čez plot!
Zaljubljen par v postelji - 2

Številni se nad tem zgražajo, v resnici pa je seks zaradi tega boljši!

18.02.2018, 13:14 Čeprav Hollywood tega ne bi nikoli odobraval (seks z nogavicami je vse prej kot seksi), pa je nedavna študija, ki jo je izvedel danski raziskovalec, razkrila, da bi morala vsaka ženska med spolnim odnosom nositi nogavice, saj se s tem možnost, da bo doživela orgazem, močno poveča!
Par uporablja erotične igračke - 2

Na to v postelji prisega vedno več slovenskih parov

07.02.2018, 12:34 50 odtenkov svobode je zagotovo najbolj težko pričakovani film tega leta. Vsaj med pripadnicami nežnejšega spola, ki že komaj čakajo na razplet ljubezenske zgodbe med nesramno bogatim poslovnežem Christianom Greyem in Anastasio Steel. Filma se zagotovo veseli tudi marsikateri moški, saj se je z njegovim prihodom znova povečalo povpraševanje po erotičnih igračkah. Te že nekaj časa niso več tabu, in če je to področje, ki ga do zdaj še nista raziskala, je morda čas, da to spremenita. Lisice, preveza za oči in vaginalne kroglice so le nekatere igračke, s katerimi se lahko pozabavata!
Moški in ženska - 1

Napisala pismo dekletu svojega bivšega in navdušila

26.01.2018, 14:12 Ljubila sem ga šest let svojega življenja. Šest let sem zanj žrtvovala svojo družino, prijatelje in celo sebe. Imel je svoje pomankljivosti in napake, a sem še vedno verjela, da je dober. V srednji šoli je bil moj najboljši prijatelj, moj ljubimec in najbolj dragocen delček sestavljanke, za katero sem vedno verjela, da ji manjka delček. Vsaj tako sem mislila ...
orgazem

To so ženske, ki najbolj uživajo v spolnosti!

19.01.2018, 14:04 Nedavna raziskava je razkrila, da imajo ženske, ki najbolj uživajo v spolnosti, rdeče lase. Ne le, da je njihovo spolno življenje bolj aktivno, imele naj bi tudi več spolnih partnerjem in več izkušenj z eksperimentiranjem v postelji. Raziskava je dokazala, da so ognjevite rdečelaske res ognjevite!
Ženska v zapeljivem perilu - 1

Kaj si v resnici misli o tvojem seksi perilu?

19.01.2018, 08:21 Marsikatera pripadnica nežnejšega spola se v provokativnem spodnjem perilu počuti seksi, če pa se vi v njem počutite neprijetno in ga nosite samo zato, ker ste prepričane, da je všeč njemu, vas bo morda zanimalo, kaj si moški v resnici mislijo o vsem skupaj!
Moški in ženska v postelji - 4

V teh dneh imajo ženske večjo željo po seksu in za to obstaja odličen razlog

12.01.2018, 07:50 Dan pred menstruacijo je idealen termin za seks za vse pripadnice nežnejšega spola, ki si želijo doživeti nepozaben vrhunec. Ameriška seksterapevtka Laurie Watson trdi, da je to dan, ko je klitoris najbolj občutljiv na dotik, maternica pa je zaradi prihajajočega mesečnega perila pripravljena na močnejše krče.
Zaljubljen par v postelji - 2

Seks prijatelji niso od včeraj, jih je pa danes veliko več in vse več!

09.01.2018, 10:38 Imate veliko prijateljev? Imate dame kakšnega posebnega prijatelja, gospodje pa kakšno posebno prijateljico? Kako posebno? Da ne bo pomote: v mislih imam prave prijatelje in prijateljice, na katere vas veže prijateljsko in nobeno drugo čustvo. Pa kljub temu, ali prav zato, spite z njimi?
Par v zvezi - 4

Iskreno pismo Ane: 'Tako je bilo, ko sem po 7 letih suše končno spet seksala'

02.01.2018, 08:44 Po treh otrocih se je Ana znašla v zakonu brez seksa, kar se je s časom končalo tudi z ločitvijo. Preden je znova oživela svoje spolno življenje, je minilo sedem let. V svojem pismu je razkrila, kako je bilo, ko se je njeno telo po toliko letih prebudilo iz spanca. To je njena zgodba ...
Mož

Zapustil jo je zaradi mlajše ženske, 1 leto kasneje pa odkril resnico

29.12.2017, 10:44 Razlogov, zakaj se par po letih zakona odloči za ločitev, je veliko. Morda so to različne življenjske želje, finančne težave, varanje, pomanjkanje zaupanja in ljubezni .... Lahko pa tudi zaradi tega, kako je partner videti po letih družinskega življenja. Pogosto se namreč zgodi, da ženske zaradi skrbi za družino in številnih obveznosti pozabijo nase, moški pa se začnejo obračati za mlajšimi in bolj privlačnimi ženskami.
Zaljubljen par - 2

Toliko časa naj bi trajal idealen seks!

22.12.2017, 13:57 Ne, ne, ne, brez skrbi, ne bomo spet o njegovem malem visočanstvu penisu, imel pa bo zvezdniško vlogo v razmišljanju o tem, koliko časa mora vzdržati v glavni igri, da bi bile kritičarke zadovoljne z njim in ga nagradile s pohvalami. To je verjetno dolžina, ki moške najbolj skrbi, posebej na začetku kariere, po daljši abstinenci in med premierami, ki prinašajo dodatno vzburjenje. Pa kakšen (pre)zgodnji izliv tudi.
Par v postelji - 5

Položaj, brez katerega si moški ne predstavljajo seksa in v katerem ...

22.12.2017, 13:55 ... ženska vedno doživi orgazem. Gre namreč za položaj, ki njej omogoča nadzor nad hitrostjo in globino penetracije ter ji dovoljuje stimulacijo klitorisa ob telo moškega. Že veste, za katero seks pozo gre?
Zapeljiva ženska v postelji - 1

Tako boste gole še bolj zapeljive ...

20.12.2017, 08:11 Ko se zavemo, da bomo morale pred njega prvič stopiti popolnoma gole, marsikatero pripadnico nežnejšega spola zagrabi panika. A povsem brez razloga, saj ne le, da bosta celulit in zaobljen trebušček zadnja stvar, ki jo bo moški na vas opazil, ampak obstaja tudi nekaj nasvetov, s pomočjo katerih boste gole vedno videti čudovito!
Par v postelji - 6

Šokirani boste, koliko afer se zgodi na službenih zabavah!

15.12.2017, 11:22 Sezona službenih zabav je na vrhuncu, zato se bodo podatki, koliko sodelavcev se dejansko 'spentlja' na decembrskih zabavah, marsikomu zdeli zanimivi. Službene božične afere so namreč veliko bolj pogoste, kot ste mislili!
Moški na telefonu

Grozno, kaj zdaj ljudje počnejo na zmenkih!

15.12.2017, 08:04 Ste že kdaj slišali za 'sidebarring'? Pred tem morda še ne, a ko boste prebrali, kaj izraz označuje, boste hitro spoznali, da se z njim zelo pogosto srečujete pa tega sploh ne veste.
Orgazem - 2

Širša so, močnejši bo vaš orgazem!

13.12.2017, 08:14 Obožujemo močne roke, lepe oči in nasmeh, ob katerem se stopijo še tako neomajne. No, če ima pa povrhu vsega tega še to fizično lastnost, potem nam res ni več pomoči!
Zaljubljen par v postelji - 1

To so največji seks trendi leta 2018

08.12.2017, 11:02 Zazrli smo se v kristalno kroglo in tvoje spolno življenje v letu 2018 izgleda O-dlično, predvsem po zaslugi nekaterih največjih seks trendov, ki bodo 'in' prihodnje leto!
Zaljubljen par

Zaradi TEGA te nekateri moški bolj privlačijo!

08.12.2017, 08:19 In ne, to ni zaradi tega, ker sta vajini horoskopski znamenji kompatibilni, ali zato, ker je on 'visok, temen in postaven' ultimativni kliše ... Razlog, zakaj te nekateri moški privlačijo bolj kot drugi, sodeč po nedavni raziskavi tiči nekje drugje!
Varanje v službi

To so mesta, kjer moški najpogosteje varajo!

01.12.2017, 14:04 Zasebni preiskovalci so razkrili šest krajev, na katerih so najbolj pogosto zalotili prešuštnike v akciji. Gre za mesta, na katerih se moški počutijo najbolj varno in svobodno, da skočijo čez plot. Morda vas bodo nekatera mesta presenetila ...
Zaljubljen par v postelji - 5

4 pari iskreno o tem, zakaj so nehali seksati

01.12.2017, 08:03 Na začetku zveze sta bila nenasitna in seks je bil na urniku večkrat na teden, včasih tudi večkrat na dan. Zdaj, ko sta skupaj že nekaj let, so spolni odnosi vedno redkejši in med rjuhami pride do akcije le še nekajkrat na mesec, v nekaterih zvezah celo manjkrat. Da bi ugotovili, zakaj se to zgodi, so štirje pari iskreno spregovorili o tem, zakaj je do tega prišlo v njihovih zvezah.
Zaljubljen par v postelji - 3

Tega o samskih ženskah zagotovo niste vedeli!

28.11.2017, 07:57 Nedavna raziskava je potrdila, da so samske ženske srečnejše od samskih moških. Nihče sicer ne mara posploševanja, in to seveda ne drži za vse, a glede na to, da že desetletja velja prepričanje, da si ženske ne predstavljajo življenja brez moškega, so izsledki raziskave ta mit zdaj zagotovo razbili.
Par v postelji

Dnevnik 44-letne mame: 7 dni sva seksala dvakrat na dan, zgodilo se je to ...

24.11.2017, 12:45 44-letna ločenka in mama treh otrok je imela s partnerjem običajno spolne odnose trikrat tedensko, dokler je prijatelj ni postavil pred izziv. Tako se je odločila, da s partnerjem en teden poskuša seksati dvakrat na dan, a mu svojega načrta ne razkrije. Vseh sedem dni pa je pisala dnevnik ...
Par v postelji - 4

Če počnete teh 10 stvari, ste dobri v postelji!

23.11.2017, 07:57 Da bi bili dobri v postelji, ni pomembna le tehnika. Med vama mora biti tudi kemija, ki poskrbi, da se med rjuhami krešejo iskrice. To pa ni vse!
Par v postelji

To bi naredila večina moških, če bi se ženska zredila!

17.11.2017, 14:21 Medtem ko se mnogi strinjajo, da kilogram ali dva več nista nič strašnega, pa nekateri moški mislijo drugače. Če bi se njihova izbranka namreč zredila za večje število kilogramov, bi jo mnogi zaradi tega zapustili. To je pokazala nedavna anketa spletnega portala za zmenke, ki je razkrila, da bi to naredilo presenetljivo veliko moških.
Spolnost

Vsak drugi moški si v zvezi želi več tega! In ne, ni seks!

15.11.2017, 09:45 Kaj si moški pravzaprav želijo v zvezi? To je vsekakor vprašanje, ki si ga ženske velikokrat zastavimo, nemški raziskovalci pa so se sedaj končno dokopali do odgovora!
Brane Kastelic

Brane Kastelic: 'Večer, v katerem sem imel zelo poseben skupinski seks s 400 ženskami'

13.11.2017, 15:23 Berem o izidih nove preiskave o tem kolikokrat na dan moški in ženske pomislijo na seks. Nič zares novega ne ponujajo. Moški naj bi veliko več mislili na seks. Enkrat ali večkrat na dan naj bi na seks pomislilo 54 odstotkov moških in 19 odstotkov žensk. Ne verjamem… ženskam. Ženske najbrž res manjkrat (tudi na dan) pomislijo na seks kot moški, vendar sem trdno prepričan, da razkorak ni tako zelo velik.
Par v postelji - 4

Vsako nezaželeno “šlatanje” je spolno nadlegovanje

10.11.2017, 08:46 Če drži, da je politika šovbiznis za grde ljudi (misel ameriškega političnega svetovalca Billa Millerja iz leta 1991) ali da je politika Hollywood za grde ljudi (misel prav tako političnega svetovalca Billa Millerja iz leta 1997), potem je nekako logično, da se po razkritju šokantnega obsega “weinsteinskega” spolnega nadlegovanja v Hollywoodu oziroma šovbiznisu, ta pravzaprav žalostna zgodba o dinozavrskem mačističnem odnosu številnih “pomembnih” moških na vplivnih položajih do še številnejših žensk nadaljuje v politiki. Med drugim pri nas, v Britaniji, kjer je blizu štirideset poslancev vladajoče konservativne stranke obtoženih različnih oblik spolnega nadlegovanja večinoma tajnic, asistentk in drugih uslužbenk parlamenta.
Par v postelji - 2

Razkrili, kaj najbolj vzburi moškega!

07.11.2017, 07:36 In ne, nista oralni seks ali nova erotična igračka, ampak vaše iskreno navdušenje in samozavest v postelji.
Priprava hrane v dvoje - 1

Ženska navada, ki je moški ne marajo, je v resnici znak naklonjenosti

06.11.2017, 08:19 On naroči velik, sočen zrezek in porcijo krompirčka za prilogo, ona naroči velik krožnik zelene solate in potem ves večer z njegovega krožnika krade krompirček in ga celo namaka v njegovo majonezo. Poznano? Navada, ki se nekaterim zdi prikupna, spet drugim pa močno moteča, je po nedavni raziskavi sodeč pravzaprav znak naklonjenosti.
Zaljubljen par - 1

Razkrili, kaj po seksu najrajši počnejo moški!

03.11.2017, 12:39 Predstavljajta si, da je za vama s čustvi nabit vroč seks, poln nežnosti in strasti. Kaj pa zdaj? Moški naj bi po seksu najrajši zaspali ali pa jedli, pa je to res?
Zaljubljen par v postelji - 3

To so razlogi, zaradi katerih bi morali to početi večkrat!

30.10.2017, 10:18 Redni spolni odnosi so dobri za zdravo telo in zdrav duh. Čeprav si jih večina ljudi v prvi vrsti privošči res in samo zaradi užitka, ker so potem bolj sproščeni, domiselni in energični, se malokdo ob tem zaveda, da seks dobro vpliva tudi na zdravje in boljšo fizično kondicijo posameznika.
Zaljubljen par v postelji - 3

To je moški, ki ga Slovenke najpogosteje izberejo za ljubimca!

27.10.2017, 12:58 Čeprav so okusi različni in nekatere ženske privlačijo temni moški, druge pa prisegajo na svetlolasce, kot vse kaže obstaja ena lastnost, ki jo pri nasprotnem spolu išče kar polovica Slovenk!
Par v postelji - 5

To so najboljši in najslabši ljubimci na svetu

27.10.2017, 08:08 Sodeč po raziskavi, ki si jo opravili pri Saucy Dates, naj bi bile najboljše ljubimke Kandčanke, Francozinje, Italijanke in Američanke.
Par ima težave v postelji

Znaki, da je nezvest na Facebooku

25.10.2017, 08:31 Nezvestoba na družbenem omrežju Facebook je bolezen moderne dobe, in čeprav v številnih primerih ne pride do fizičnega varanja, je dejstvo, da ima vaš partner z osebo na Facebooku zelo prijateljski odnos dovolj, da se to smatra kot nezvestoba.
Ženski orgazem -naslovna

Fotografiral je 20 žensk, ki doživljajo orgazem. To so rezultati!

25.10.2017, 08:07 Projekt 'The Big O' je delo brazilskega fotografa Marcosa Albertija, ki je želel predstaviti žensko seksualnost, tako kot ni bila prikazana še nikoli. V ta namen je v svoj fotografski objektiv ujel dvajset ženskih obrazov pred, med in po orgazmu ter s tem poskušal porušiti tabuje o ženski spolnosti.
Zaljubljen par - 4

Na kaj padamo ženske?!

18.10.2017, 08:43 Kaj ima on, česar jaz nimam?! Zakaj se njemu dobesedno mečejo pod noge, medtem ko mene nobena ne pogleda? Takšna vprašanja si po navadi postavljajo moški, ki pri ženskah nimajo pretiranega uspeha. Razlogov pa je lahko več ... Preberite, na kaj padamo ženske!
Par v postelji - 2

To je resnica spletnih zmenkov!

17.10.2017, 07:51 Čeprav se približno vsak tretji uporabnik poslužuje storitev in aplikacij za zmenke, vsi nimajo pozitivne izkušnje. Najnovejša raziskava kaže, da bi lahko bili uporabniki, ki iščejo »tistega pravega« partnerja na spletu, razočarani. Mnogi so namreč naleteli na lažne informacije in fotografije ter zlonamerne spletne povezave. Soočili so se še s sleparji, ki so od njih želeli izsiliti informacije, nekateri pa tudi z lažmi drugih uporabnikov o tem, kaj si v razmerju želijo.